13 Ekim 2019 Pazar

MARKET RAF SİSTEMLERİ

     Çiçek Raf'ın öncelikli ürün çeşitleri arasında çelik market rafları gelmektedir. Aynı zamanda raf aksesuarları ve ekipmanları da sistemin tamamlayıcısı olarak önemli kalemlerindendir.


Marketlerde kullanılan güvenli ve kullanışlı market rafları
Çiçek Raf-Market raf sistemleri

     Çiçek Raf'ın bu rafları bir çok işletmede kullanılmaktadır. Bu işletmelere bakacak olursak öncelikli olarak; hiper marketler ve mağazalar gelmektedir. Bunlara takiben yapı marketler, elektrik elektronik mağazalar, tekstil, ayakkabı, züccaciye ve bunlara benzer bir çok işletmede bu raflar kullanılmaktadır. Raf ölçüleri teknik kataloğumuzda da belirtildiği gibi ekonomik ve standart olmak üzere iki grup şeklinde kategorize edilmiştir. Bunun yanında yukarda belirtilen işletmelerde kullanılan ürünlere ve taşıyacağı yük ağırlığına göre projelendirme yapılarak özel üretim de yapmaktayız.

kullanışlı ve güvenli raflar ve raf ekipmanları
Çiçek Raf Sistemleri
Çiçek Raf-Marketde kullanılan tekerlekli sepetler ve el sepetleri
Çiçek Raf-Market sepetleri
 Market rafları standart ölçülerimiz en 55-65-75-100-125-133cm şeklindedir. Duvar üniteleri yükseklik olarak 2.25m ve 2.5m, raf derinlikleri 30-40-50-60cm'dir. Bu çelik rafların arka panoları 0.60 Dkp çelik sacdan üretilmektedir. Taşıyıcı raflar 0.80 sacdan, raf taşıyıcı konsollar 2.5mm hrp st 37 çelik sac kullanılarak üretilmektedir.Dikey taşıyıcı profil, 30x70 2.5mm ve 30x90 2.5mm st 37 sacdan üretilmektedir.

Market raflarının ön kısmına sabit ve oynar olmak üzere iki çeşit plastik etiket takılabilmektedir. Bu etiketlerin şeffaf olması müşterilerin rahatlıkla ürünlerin fiyatını görmelerine kolaylık sağlamaktadır. Market rafların üretim hattında önlerde ve yanlarda değişik ölçülerde delikler açılmıştır. Bu deliklere ön ve yan korkuluklar takılır. Marketlerde üst üste durmayan dökülen ürünler için bu korkuluklar bu tarz ürünlerin raflarda sergilenmesi için önemli yer tutmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder