29 Ekim 2019 Salı

HAFİF YÜK RAF SİSTEMİ



hafif yük taşıyabilen kullanışlı raflar
Çiçek Raf- Hafif yük raf sistemleri
   

      Çiçek Raf'ın üretimindeki önemli kalemlerden hafif yük rafları, her raf katı için 150 kg ile 350 kg aralığında yük taşıyabilen raf sistemleridir. Bu hafif yük rafları depo ve satış mağazaları gibi bir çok işletmelerde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu işletmelere hiper ve yapı marketler, nalburlar, malzeme stoklama depoları,oteller, kırtasiyeler vb örnek olarak verilebilir.
     Hafif yük raflarının standart ölçüleri taşıyıcı ayak profili yükseklik 200-250-300-350-400 cm, eni 50-60-70-80 cm'dir. Taşıyıcı traversler hafif yük için uzunluk 120-150-180 cm olup bu malzemeler st 37, st 44 çelik sacdan üretilmektedir. Sac kalınlığı 2-2.5 mm olan traverslerin uçlarında 3 adet tırnak bulunmaktadır. Bu tırnaklar taşıyıcı profillere civatasız demonte olarak istenildiği aralıkta takılabilir ve sökülebilir şekilde tasarlanmıştır. Bu sebeplerden ötürü hafif yük raf sistemleri bir çok işletmede tercih edilen raf sistemleridir.





hafif ölçüde taşıma kapasitesi olan raf sistemleri
Çiçek Raf- Hafif yük raflar


Hafif Yük Metal Tabla
Metal tabla galvaniz veya boyalı dkp sacdan üretilmektedir.Standart ölçüleri 30-40-50-60cm'dir. Bu rafların sac kalınlığı sektörün ve yükün ağırlığına göre belirlenir. Bu kalınlıklar 0.70-0.80-1.00-1.20 mm olup metal raflar şeklinde üretilmektedir.

Raf Bölücü Seperatörler
     Çiçek Raf'ın hafif yük raflarında tasarladığı bölücü seperatörler bir çok ürün çeşidini rahatlıkla sergilemekte ve depolamakta kullanılır. Bu seperatörler sayesinde istenilen ürüne kolayca ulaşılmaktadır. Raf bölücü seperatörler raf aralıklarına göre özel olarak üretilebilmektedir. Bu ürün tamamen demonte olup ürünün büyüklüğüne göre ileri veya geri raf yüzünde hareket ettirilerek ayarlanabilir.



                       

raflarda bulunan ürünleri ayırmayı sağlayan raf ayırıcı seperatörler
Çiçek Raf-raf ayırıcı seperatör




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder