13 Mayıs 2018 Pazar

TEKSTİL STANDLARI VE AKSESUARLARI

 
Çiçek raf-Tekstil standları
Çiçek Raf-Tekstil standları
      Tekstil sektöründe ve mağazalarda bir çok stand ve ekipmanlar kullanılmaktadır. Kullanılan malzemelere bakacak olursak; birinci grupta metal, alüminyum, cam, plexi, ikinci grupta suntalam, Mdf, ahşap üstü boya veya lake kullanılan malzemelerdir.
Projelendirmede dekorasyon mekanında bu malzemelerin nasıl ve ne şekilde kullanılacağı çok önemlidir. Çiçek Raf'ta tekstil aksesuarları üretilirken, hangi sektörde ne şekilde kullanılacağı, nelerin sergileneceği bilgi birikimi ve yaratıcılık ön planda tutularak bilgisayar desteğiyle tasarımı yapılmaktadır. Bu ürünlere örnek verecek olursak; metal askılıklar,alışveriş ve el sepetleri, orta derin havuzlar,kancalar, çantalıklar, kravatlıklar ve bunlara benzer yüzlerce kalem ürün standart veya projeye göre Çiçek raf bünyesinde müşterinin istekleri doğrultusunda üretilmektedir.

TEKSTİL ASKILIKLARI
Çiçek Raf-Metal askılık
Çiçek Raf-Metal askılık

Bu ürün 1250x500x1200mm ölçülerinde olup aynı zamanda ürüne göre aşağı ve yukarı yönde 30cm ayarlanabilir şekilde üretilmiştir. 4 adet tekerleği mevcuttur. İhtiyaç duyulduğunda mekanın herhangi bir yerine kolayca ve güvenli bir şekilde taşınabilme özelliğine sahiptir. Ürün tamamen demonte olduğunda ötürü sefkiyatı ve kurulumu çok kolay yapılabilmektedir. Bu avantajlarından dolayı çok fazla tercih edilmektedir. Bu ürünün aynı zamanda  V tipi çiftli olanı da mevcuttur. Çiftli askılık tekliye göre iki kat ürün almakta ve sergilenmektedir. Tekli askılığa 50 adet, çiftli askılığa ise 100 adet askılık takılabilmektedir.
Çiçek Raf-v tipi Ayarlanabilir askılık
Çiçek Raf-Ayarlanabilir askılık






Bu askılıklar profil ve boru malzemesinden üretilmekte alt taşıyıcı profiller 30x30, 1.2m boyutlarında malzeme kullanılmakta, üst askılık kısmı yuvarlak çap 25mm borudan üretilmiştir.Bu askılıklar takılan kısım kromaj alt profil kısmı siyah epoksi toz boya ile boyanmıştır.200 derece sıcaklıkta fırınlanmıştır.








         Tekli Daire Orta Stand
Çiçek Raf-Siyah daire askılık
Çiçek Raf-Siyah daire askı

   Tekli daire orta stand tekstil satış mağazalarında kullanılan bir üründür. Tamamen demonte olup montajı çok kolay üç parça halinde üretilmiştir. Bu şekilde paketlenmiş olarak sevkiyatı rahatlıkla yapılabilmektedir.Daire çapı 0.9mm, yükseklik 130cm olan daire krom nikel yuvarlak 0.25mm borudan üretilmiştir. Alt tarafı siyah epoksi toz boya ile boyanmıştır.Altında dört adet siyah tekerlek bulunmakta bu şekilde mağaza içinde kolaylıkla taşınabilmektedir.Bu standın üzerine 85 adet ürün asılmakta ve sergilenmektedir. Ayrıca bu ürünün iki katlısı da üretimimizde mevcuttur. İki katlısı ise 170 adet askılık takılabilir özelliktedir.

              Tel Havuz Sepeti
   
Çiçek Raf-Derin Tel havuz
Çiçek Raf-Tel havuz

 Bu ürün bir çok işletmede yaygın olarak kullanılan ürünlerdendir. Genelde mağazaların orta kısımlarında promosyon olarak satılan ürünlerin sergilenmesinde kullanılmaktadır. Daha çok tek tip ürünler bu havuzda yer alır, zengin bir görünüm oluşturulur.Sepetlerin üzerine fiyat etiketi takılarak ürünün fiyatının alıcının kolay bir şekilde görmesi sağlanır. Çiçek Raf'ın üretimindeki bu ürün değişik ölçülerde ve bir çok değişik ürünün ebatları ve cinsi değerlendirilerek üretilmektedir. Bu ürünler profil ayaklı, üst kısım tel ızgara şeklinde üretilmiştir. Bu ürünün tasarımını profil ayaklı ve katlanır olmak üzere iki gruba ayırabiliriz. Katlanır havuzlar derin olduğundan ötürü daha fazla ürün almaktadırlar. Ölçüleri 600x800cm yükseklik 800cm, 600x1200cm yükseklik 800cm, 500x500cm yükseklik 800cm ölçülerinde üretimleri yapılabilmektedir. Müşterinin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak üretimi yapılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder