6 Mayıs 2018 Pazar

MARKET RAF SİSTEMLERİ

      Çiçek Raf üretimindeki çelik raflar, bir çok farklı işletmelerde kullanılmaktadır. Bu raflar her sektöre ve ürüne göre özel olarak tasarlanmış ve dizayn edilmiştir. Bu şekilde üretilen raflar her ürüne göre en, boy ve yükseklik ayarlanabilir olmasından ötürü çok tercih edilen raf sistemlerindendir. Başlıca kullanılan sektörlere bakacak olursak; hiper marketler, süper marketler, bakkallar, nalburlar, elektronik mağazalar, kırtasiyeler, ayakkabı mağazaları, tekstil mağazaları vs örnek verilebilir. Bunlara benzer bir çok sektör ve kuruluşta bu çelik raflar kullanılmaktadır.

çiçek raf- market rafları
Çiçek Raf-Market rafları
Ürün Teşhir Rafları
Bu kategoride bulunan raflar daha çok market ve mağazalarda kullanılmaktadırlar. Bu tür mağazalarda müşteriler alışveriş yaparken ürünleri daha rahat ve göze hitap eden bir şekilde göreceklerdir. Bu durumda ürünler müşterilerin dikkatini daha fazla çekecek ve satışları etkileyecektir. Rafların özellikleri: Mağazalarda bu rafları duvar ve orta reyon olarak ikiye ayırabiliriz. Duvar raflarının yükseklikleri standart olarak 225cm ,250cm ve 300cm dir. Enleri ise 55cm,65cm,75cm,100cm ve 125cm dir. Raf derinliklerine bakacak olursak dip rafları; 40cm,50cm,60cm,70cm ve 80cm e kadar olabilmektedir. Normal üst kullanılan raflar ise 30cm,40cm,50cm ve 60cm dir.


Çiçek raf-duvar reyon rafları
Çiçek Raf-Duvar reyonları
 Bu raflar sektörlerin talebine ve müşterinin isteğine göre çalışan proje üzerindeki yerin en,boy ve yükseklik ölçüleri dikkate alınarak üretilmektedir. Bu rafların üretiminde rafların etiketlerinde veya podyum önü sacının renk seçiminde müşterinin istekleri baz alınır.
Çelik rafların kullanıldığı sektöre göre renk seçimi yapılmaktadır. Örneğin yapı marketlerde genelde gri renk tercih edilir.





Çiçek Raf-Market raf üniteleri
Çiçek Raf-Market raf üniteleri
Marketler oranj, kırmızı ve sarı rengi raflarda daha çok tercih ederler. Eczanelerde ise raflarda daha çok beyaz renk ön plandadır. Bunlara benzer bir çok işletmelerde sektöre ve
ürüne göre uygun renk seçimi yapılmaktadır. Çiçek raf müşteri taleplerini dinleyerek her sektöre uygun proje çalışmakta ve projeye göre ürün yerleşimi yaparak müşterilerin raf ihtiyaçlarını onları memnun edecek bir şekilde karşılamaya devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder