4 Ekim 2020 Pazar

HAFİF YÜK RAFLARI

      Çiçek Raf'ın tasarladığı ekonomik, estetik ve şık görünümlü hafif ölçekli raf sistemlerinde, bir çok işletmenin ürün ağırlıkları ve hacmi baz alınarak kullanılacak malzeme seçimi yapılmıştır. Bu tür işletmelerin hafif yük raflarını tercih etmelerinin öncelikli sebeplerinden biri de bu rafların kurulumunun yani montajının kolay olması, civata, somun anahtar kullanılmadan istenilen ara mesafeye göre aşağı veya yukarı ayarlanabilir olmasından dolayıdır. Bu işletmelerin tercih sıralamasına baktığımızda tekstil mağaza ve depolarında askılık ve raf olarak kullanılmaktadır. İlaç depoları, züccaciye, elektrik elektronik mağazaları, kırtasiye, hırdavat, arşiv depolama odaları, e ticaret firmaları bu ve bunlara benzer bir çok işletme ve fabrikaların depolarında hafif yük rafları çok amaçlı olarak kullanılabilmektedir.

çiçek raf- hafif yük raf sistemleri
Çiçek Raf-Hafif yük rafları
Çiçek raf hafif yük raf sistemleri
Çiçek Raf-Hafif yük raflar

    

     Çiçek Raf'ın üretim çeşitliliğine eklediği yeni ürün olan hafif ölçekli yük raflarında kullanılan malzemelere bakacak olursak; taşıyıcı profil 30 x40 2m st.37 çelik profil kullanılmıştır. Bu profilin 30 mm yüzeyinde 35mm hatve aralıklarıyla çift sıra delikler profil boyunca açılmıştır.  Açılan bu deliklerin desteğiyle yatay taşıyıcı travers istediğimiz aralıkla takılabilme imkanı sağlamaktadır. Taşıyıcı profiller en 30-45-60 cm yükseklik 200-250-300 cm elektrostatik toz boya ile boyanıp 200 derece fırın ısısında pişirilerek çok dayanıklı, uzun ömürlü paslanmayan bir etki elde edilir. 


TAŞIYICI YATAY TRAVERSLER

çiçek raf taşıyıcı yatay traversler
Çiçek Raf-Hafif yük raf sistemleri
     Uzunluk 950-1200-1500 mm olup 30x30 4mm st.44 çelik köşebent kullanılmıştır. Traversin uçlarına 2.5 mm kalınlıkta st 37. H.R.P çelik sacdan 3 tırnaklı 2 adet bükümlü kanca kaynatılmıştır. Standart boya rengi 2004 oranjdır. Müşterileirn isteği üzerine istenilen renklerde boyama yapılabilmektedir. Hafif yük rafları tablalarında galvaniz sac kullanılmaktadır. İsteğe göre boyalı sac veya ahşap suntalem m.d.f seçenekleri bulunmaktadır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder