18 Ekim 2024 Cuma

TEKERLEKLİ RULO KUMAŞ AÇMA - TAŞIMA ARABASI

 

Çiçekraf sistemi üretiminde olan yeni ürün kapsamındaki rulo kumaş taşıma arabaları, imalat, depolama, teşhir ve satış mağazalarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle ekli görsellerde yer alan, istenilen rulo kumaş malzemelerine göre ölçü seçenekleri sunabilen tekerlekli rulo kumaş açma arabalarıyla, ilgili ürünler, hızlı bir şekilde bir yerden bir yere taşınabilmekte ve böylelikle iş süreci daha verimli kullanılabilmektedir. Kullanılan teker sistemlerinin fren sistemli olması, istenilen yerde sabitleme opsiyonu da sunmaktadır.



Tekli Kumaş Standı
Rulo malzemeleri atölyede saklamanın, depolamanın ve verimli kullanmanın en doğru yöntemi yatay vaziyette asmaktır. Dikey halde yere konan malzemeler sargısından kayarak aşağıya doğru akabilir. Yatay olarak üst üste istiflenmeleri halinde de birbirlerini ezebilirler. Rulo sarım ile tedariği sağlanan tüm ham maddelerin en doğru saklama koşulunu sağlamak ve kullanım sırasında en hızlı ve pratik malzemeye ulaşımı mümkün kılmak için geliştirilen Tekerlekli Rulo KumaşAçma-Taşıma Arabası atölyenizdeki düzeni ve üretim hızınızı arttıracaktır.




Çift taraftlı rulo kumaş standı
4 adet kauçuk dönebilir hareketli, teker üzerine yükselen aynı zaman da montajların kolaylıkla yapılabildiği ve tek yön veya çift yön alternatifleri olan Tekerlekli Rulo Kumaş Açma-Taşıma Arabası fiziksel
 mekânın daraldığı alanlarda dahi hacminden beklenmeyecek esneklikte hareket edebilir. Demir profil taşıyıcı parçaların, bükme sac bağlantı elemanları ile birbirlerine bağlanarak ilgili montaj  sonlandırıldıktan sonra Tekerlekli Rulo Kumaş Açma-Taşıma Arabalarının kullanıma uygunluğu sağlamaktadır.