28 Nisan 2019 Pazar

MARKET ALIŞVERİŞ ARABALARI

     Çiçek Raf'ın üretiminde bulunan market arabaları dar alanlarda kullanıma uygun olup 40-60-80-100 litre kapasiteli olarak üretilmektedir.  Geniş alanlarda ise bu market arabaları 120-140-180-210 litre kapasiteye kadar üretilebilmektedir. Bu büyük hacimli market arabaları; hiper marketler, büyük çaplı elektrik elektronik mağazalar vb yerlerde rahatlıkla kullanılır. Kolay hareket edebilen bu arabalar sayesinde rahat ve güvenilir bir şekilde alışveriş imkanı sağlanır.


Çiçek raf - marketlerde kullanılan alışveriş arabaları
Çiçek Raf- Market alışveriş arabaları
   
     Her mekana ve mağazaya uygun olarak değişik şekil ve ebatlarda market arabası üretimi yapabilmekteyiz. Çiçek Raf çok dar koridorlar için yeni ürettiği iki katlı el sepet arabaları ile müşterilerin kısıtlı alanlarda dahi güvenli ve keyifle yorulmadan alışveriş yapmasını sağlamıştır. Bu da işletmeye daha hızlı ve düzenli bir ortam oluşturmaktadır.


 marketlerde kullanılan metal market arabaları
    Çiçek Raf- metal market arabası
Çiçek Raf-çift katlı el sepetleri
                       

 YÜK TAŞIMA ARABALARI


orta ve hafif yükleri taşımak için yük taşıma arabaları
Çiçek Raf-yük taşıma arabaları
Çiçek Raf'ın üretiminde yer alan yük taşıma arabaları bir çok sektörde yaygın olarak çok verimli bir şekilde kullanılmaktadır. Bir işletmenin yükünü ancak yük taşıma arabaları ile hafifletebilirsiniz. Çünkü forklift, elektrikli transpaletler kullanılamayan dar alanlarda sadece manuel yük taşıma arabaları kullanılabilmektedir. Bu yük taşıma arabaları ile 100 kg - 600 kg arasındaki yükleri rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Yine değişik ölçü ve ebatlarda yük taşıma arabaları üretimimizde bulunmaktadır. Bu arabalar çinko kaplama ya da boyalı olacak şekilde üretilir. Rahat hareket edebilmesi için iki adet döner, iki adet sabit polyamid veya döküm tekerlek kullanılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder