1 Ocak 2019 Salı

RULO KUMAŞ AÇMA ARABASI

     Çiçek Raf'ın üretimindeki tekstil raf sistemleri standları ve aparatları her geçen gün değişik ölçülerde rulo kumaşları ve ev tekstil ürünlerinin taşınması, rahat bir şekilde kesimi için rulo kumaş kesme arabalarını geliştirerek müşteri kullanımına sunmuştur. Çiçek Raf tekstil sektörünün ihtiyacı olan her türlü takım tezgah, raf ve buna benzer bir çok özel ürün tasarlayarak müşteri ihtiyaçlarını karşılamayı hedeflemektedir. Çiçek Raf'ın yeni tasarladığı kumaş arabaları, tekstil mağazalarında çalışan insanların rahatlıkla kumaş rulolarını açarak istediği ölçülerde kesip, müşterilerine hızlı bir şekilde hizmet verebilmelerine imkan sağlamıştır.

çiçek raf- rulo kumaş açma arabasi
Çiçek Raf- Rulo kumaş açma arabası


    Yeni ürettiğimiz bu arabaların yüksekliği 1.80 cm, eni 1.6 m her bir arabaya 12 top rulo kumaş takılabilmektedir. Bu kumaş arabalarının altında 4 adet frenli tekerlek bulunmaktadır. Rulo kumaş açılırken frenleri sıkılarak sabitlenebilmektedir. Aynı zamanda cam önlerine doğru sürüklenerek mağazada vitrin olarakta kullanılabilmektedir. 





çiçek raf- rulo kumaş açma arabası
Çiçek Raf- Tekstil Standları ve ekipmanları


Kumaş açma arabalarının taşıyıcı dikey profillerinde 40 mm aralıkla 4 yüzeyinde delikler açılmıştır. Rulo makaraların çaplarına göre istenildiği aralık ve ölçüde aşağı ve yukarı yönde ayarlanabilmektedir. Bu ürünün gövde profili elektrostatik toz boya ile boyanır. Kumaş taşıma makaraları ve aparatı krom nikel kaplama olarak üretilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder