15 Mayıs 2016 Pazar

MARKET RAF SİSTEMLERİ

Çiçek raf sistemlerinin ürün kalemlerini oluşturan bir diğer kategori grubu market raf sistemleridir.

Market raf sistemleri, içerisinde çeşitlilikleri oldukça fazla raf ünitelerini ve raf aksesuarlarını barındıran sistemlerdir.Market kasa altları,market arabaları ve sepetleri,tel aksesuarlar,turnikeler,delikli pano aksesuarları bunlardan birkaçıdır.
 
raf ünitesi
Market Raf Sistemleri
Bu sistemlerin sektörde yaygın olarak kullanılmasında şık ve görselliklerinin ön planda olmasının yanı sıra montaj ve demontaj uygulamalarının kolay olması ve bu sayede istenildiği anda bir yerden başka bir yere taşınabilir niteliklerde olabilmesi tercih edilmesinin başlıca nedenlerini oluşturmaktadır.




Aynı zamanda malzeme mekanik özelliklerinin(çekme ve basma mukavemeti,sertlik,yorulma direnci) iyi olması uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilme olanağı sağlamaktadır.


Orta reyon market rafı
Market Raf Üniteleri
Çiçek raf sistemleri ürün kalemlerinde yer alan market raf üniteleri orta reyonlar,orta çift taraflı reyonlar,köşeli ünite reyonları gibi birçok farlı tip detaylarından oluşmaktadır.Bu sistemlerin kullanım alanları dikkate alınarak tasarım ve projelendirilmesi akabinde tip detayları ve raf alternatifleri belirlenmektedir.




market rafları
Yapı Market Sistemleri
Çiçek raf sistemleri tarafından market raf ve ünitelerinin tasarım ve projelendirilmesi yapılırken birçok kriter dikkate alınmaktadır.Başlıca unsur olarak raf sistemlerinin kullanılacak olan alanda,şıklığı ve görselliği bozmadan maksimum kullanım kolaylağının sağlanması ve sistem üzerine uygulacak olan yük değerlerine göre ilerleyen zamanda,sistemde oluşabilecek deformasyonların engellenebilmesidir.



Firma olarak belirtilen kriteller gözönünde bulundurularak ilgili malzeme tip ve detayları belirlenmekte ve bu sayede sektörün istekleri doğrultusunda en uygun ve kullanışlı ürünlerin sunulması hedeflenmektedir.

www.cicekraf.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder